Altijd al Bildung willen volgen, maar geen ruimte gehad naast je studie of werk? Dan hebben we eindelijk een programma voor jou: Avondbildung!

Avondbildung is al het moois van bildungonderwijs, gemakkelijk in de avond. Zo is het makkelijk te combineren met werk en/of studie. Avondbildung is de plek voor verbredend en verdiepend onderwijs. Er is speciale aandacht voor de bijzondere combinatie tussen persoonlijke vorming en maatschappelijke verantwoordelijkheidsbesef. Bij Bildung wordt je uitgenodigd om naar binnen te kijken en je kennis over jezelf te vergroten. Daarnaast dagen we je uit om je blik naar buiten te verruimen.

De diversiteit in de groep qua achtergrond en leeftijd is daarvoor erg belangrijk.Je leert in ontmoeting met de ander. Je wordt geïnspireerd door interessante gastmeesters uit het onderwijs, bedrijfsleven en de kunstsector. Zo krijg je een breed en volledig beeld van de actuele thema’s. Het onderwijs is gebaseerd op het aanbieden van contrapunt onderwijs: je eigen standpunt proberen onderuit te halen. Zo dagen we je uit je eigen positie echt onderbouwd op te zoeken.

Bekijk hier het cursusaanbod.