Onze toekomst is een open vraag. Polarisatie, klimaatverandering, digitalisering en vele andere vraagstukken van deze tijd dagen de studenten van nu uit tot innovatie. Maar alleen met wetenschappelijke kennis en analytisch denkvermogen komen we er niet. 

De Bildung Academie gelooft dat onze samenleving bewuste, creatieve en ondernemende mensen nodig heeft. Mensen die hun volledige potentieel willen ontwikkelen. Wij bieden een onderwijsomgeving waarin je samen met anderen tot bloei komt. Innovatieve onderwijsmethoden stimuleren je om eigenaar te worden van jouw persoonlijke ontwikkeling. Interdisciplinaire projecten dagen je uit om de grenzen van je comfortzone te overstijgen. Docenten en medestudenten inspireren je om vanuit jouw kracht de wereld van nu in te stappen en de toekomst te gaan maken.

 

Bouwers 

De Bildung Academie is een bottom-up organisatie waarin bouwers een cruciale rol spelen. Dit zijn de mensen die geloven dat het onderwijs in Nederland zich kan innoveren. Daarom bouwen zij mee aan onze onderwijsvernieuwing. Bouwers zijn de drijvende kracht achter De Bildung Academie. Daarom zijn we niet alleen een organisatie, we zijn een beweging. Hier kan iedereen zich bij aansluiten en op zijn of haar manier bijdragen aan het onderwijs van de toekomst.

Lees hier verder over de bouwers van De Bildung Academie. Of wordt zelf bouwer door te mailen naar: info@debildungacademie.nl.

Onze Missies