logo

Open avond

12feb2019

Deze open avond staat in teken van het Bildung masterjaar 2019/2020. Je kan dan al je vragen stellen en kennis maken met De Bildung Academie en andere geïnteresseerden!

 

De open avond is van 19:00 tot 21:00 en vindt plaats in Amsterdam (precieze locatie wordt nog bekend gemaakt). We hebben naast 12 februari ook op 6 maart en 4 april 2019 een open avond. Stuur ons een mailtje met je naam, leeftijd en voorkeur voor een open avond naar master@debildungacademie.nl en dan zorgen wij ervoor dat je goed begeleid wordt.

 

De Bildung master is een één jarige opleiding gericht op de student en start in september 2019! In dit onderwijs ga je ervaren wie jij bent en wat jou motiveert. Je gaat leren je te verhouden tot de ander en de huidige complexe wereld. Tijdens de master ga je alles wat je geleerd hebt vertalen in actie. Want wat heb je aan kleine of grote ideeën als je niet weet hoe je die met de wereld deelt?

Tijdens deze master word je uitgedaagd naar jezelf te kijken en grenzen te verleggen. Daarbij speelt groepsdynamiek en welke rol jij daarin neemt een centrale rol. Samen creëren we een sfeer van veiligheid, vertrouwen en verbondenheid. Zo scheppen we een ruimte om te proberen, te falen en te groeien.

Daarnaast onderzoek je bij De Bildung Academie thema’s die nu relevant zijn. Dit doe je samen met experts uit alle hoeken van de samenleving, zoals bijvoorbeeld de kunstwereld, het bedrijfsleven en de wetenschap. Op deze manier ontwikkel je een brede multidisciplinaire blik op de materie.

Bovendien leer je netwerken, samenwerken, onderhandelen, ondernemen en van jouw idee werkelijkheid te maken. Na het behalen van  de Bildung master weet je niet alleen waar je voor staat en waar je naartoe wilt, maar heb je ook geleerd hoe je daarnaar kan handelen. 


 

Zie voor meer informatie: http://debildungacademie.nl/bildung-master/