Bouwer Digitalisering

Nederland, Amsterdam, 28 Februari 2015
Portret van de Nederlandse filosoof en publicist Hans Schnitzler

Bouwer Digitalisering

Bouw mee!

De Bildung Academie zoekt bouwers voor de module Digitalisering.

Generatie Y, Facebook generatie, grenzeloze generatie, Generation Next, Digitial Natives, I generation, Screenagers. De namen die voor onze generatie bedacht worden laten er geen misverstand over bestaan, wij zijn niet los te denken van de digitale transitie. Data profilering wordt gebruikt door politie, overheid, bedrijfsleven en gezondheidszorg en nieuwe gadgets en ontwikkelingen, zoals drones en virtual reality, bemachtigen hun plek in de wereld. Wat zijn de politieke implicaties en hoe verandert de publieke ruimte hierdoor? Hoe willen we dat digitale technologieën ons leven vormgeven en wat is de invloed van alle digitale prikkels op het individu? Kortom: wat doet de digitale transitie met mens en maatschappij?

Bij de module Digitalisering behandelen we deze aspecten van de digitale transitie en nog veel meer! Wil jij vrijblijvend kennis opdoen van hoogleraren, ondernemers en andere experts en die kennis meteen toepassen?

Word dan vanaf vandaag deeltijd bouwer bij de module Digitalisering. Reageer snel door te mailen naar durk@debildungontwerpschool.nl en bouw samen met studenten en experts uit het onderwijs, bedrijfsleven en culturele sector mee aan de broodnodige vernieuwing van het universitaire onderwijs.

digitalisering

Ontwikkeling van de kritisch-analytische, empathische, ethische en expressieve kerncompetentie

Integratie van theorie en praktijk

Interdisciplinaire aanpak

Materialisatie van het geleerde

TOP