Hanna Naus

Picture1

Hanna Naus

Semestergids & trainer

Ik ben vanaf het eerste semester dat DBA haar deuren opende voor studenten betrokken bij de beweging als externe trainer. De actieve houding van DBA prikkelde mij enorm, waardoor ik vervolgens ben blijven plakken en actief ben gaan meebouwen en werken!

Ik geloof in een andere kijk op de wereld en ik ben geïnspireerd geraakt bij DBA om niet alleen te denken over een andere invulling van ons systeem, niet enkel te denken over de verhouding tot onszelf en elkaar. DBA heeft me geïnspireerd om juist wat te gaan doen, iets actiefs. Dit is ontzettend motiverend.

Ik verbind en luister graag vanuit mijn hart. Ik sta open voor de wereld om me heen en wordt gedreven door verwondering. Mensen maken mij nieuwsgierig. DBA is voor mij een plek waar ik dit kwijt kan. Het is een plek waar mensen zichzelf en elkaar waarlijk ontmoeten. Een plek waar ruimte is om je unieke aspecten te onderzoeken en te leven. Een plek waar je wordt uitgenodigd om actief stil te staan bij jezelf, de ander en de maatschappij. Een plek waar je als individu contact maakt met je eigen kracht en van daaruit een motivatie ontwikkelt om je actief en bewust te verhouden tot de wereld om je heen. Ik geniet van intermenselijke processen en ik vind het heerlijk om hiermee te mogen werken.

 

Ontwikkeling van de kritisch-analytische, empathische, ethische en expressieve kerncompetentie

Integratie van theorie en praktijk

Interdisciplinaire aanpak

Materialisatie van het geleerde

TOP