Een invulling geven aan eigentijdse Bildung is voor docent en onderwijsinstelling misschien wel belangrijker dan ooit, maar wat is Bildung eigenlijk en hoe geef je het vorm in een onderwijssituatie?

In De Bildung Start Sessie gaan twee ervaren ontwerpers samen met jullie aan de slag om de betekenis van eigentijdse Bildung binnen jouw instelling te identificeren en de eerste stappen te formuleren om hiermee aan de slag te gaan. Dit doen we aan de hand van verschillende werkvormen, zoals wij deze in het onderwijs van De Bildung Academie ontwikkelen en hanteren.

Voorafgaand aan de sessie stuur jij jouw uitdaging, vraag, idee of pijnpunt naar onze ontwerpers. Op basis hiervan stemmen we de precieze invulling van de Bildung Start Sessie samen af. Vervolgens komen onze ontwerpers naar jullie toe, of verwelkomen we jullie graag bij ons in Amsterdam. Net wat handig is voor jullie.

 

Wat haal je uit deze Bildung Start Sessie?

  • De bevlogenheid om inhoudelijk en praktisch verder met moderne Bildung aan de slag te gaan.
  • Een verscherpte en praktijkgerichte visie op eigentijdse Bildung als ideaal, methode en organisatiewijze.
  • Na de sessie heb je de eerste stappen geïdentificeerd om tot de implementatie van Bildung in jouw onderwijs & organisatie te komen.

Tarieven en Contact

  • €750 per Bildung Start Sessie (excl. btw en reiskosten).
  • Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Sietse.

 

Vraag een Bildung Start Sessie aan!

Naam*

Email*

Telefoon

Laat eventueel een bericht achter met voorkeursdata, onderwerp voor de Bildung Start Sessie of andere op- en aanmerkingen: