Nieuw onderwijs vanaf september 2018!

De Bildung Academie blijft constant haar eigen onderwijs ontwikkelen. Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van een part-time jaarprogramma dat in september 2018 van start zal gaan. In februari 2018 zullen we daarom geen full-time halfjaarprogramma aanbieden. Wel komen er andere vormen van bildungsonderwijs. Zo is er De Open Bildung Academie, zij organiseren het programma Avondbildung: een wereld van verschil. We hebben een docentenbijscholing genaamd Bildung voor Docenten. We starten de volgende editie van Over Bruggen in Amsterdam weer op. En we organiseren veel daaromheen.

We gaan jullie wel zo goed mogelijk op de hoogte houden van de vorderingen van ons jaarprogramma. Zo kun je je nu aanmelden als bouwer en is de eerste hand gelegd aan de blauwdrukken van het programma. Wil je op de hoogte blijven van alle vorderingen? En van het onderwijs dat we verder aanbieden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

[ct_button id=”button_4″ size=”big” solid=”1″ link=”/onderwijs/planning/nieuwsbrief/” icon=”” arrow=”1″ color=”#” css_animation=”” animation_delay=””]Meld je aan voor de nieuwsbrief[/ct_button]