Over Bruggen in Amsterdam 2017 – VLECHTWERK

Met de Gemeente Amsterdam als opdrachtgever waren 90 studenten van het ROC van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en De Bildung Academie vorig jaar de pioniers van dit project. Samen werkten zij aan de organisatie van het festival Vlechtwerk. Doordat de bijeenkomsten over de stad verspreid plaatsvonden leerden de studenten niet alleen elkaar maar ook hun omgeving kennen. Gedurende het halve jaar droegen de coaches de verantwoordelijkheid om het groepsproces in goede banen te leiden. De verantwoordelijkheid voor de organisatie van het festival lag bij de studenten zelf. Zo werden de studenten cultuurdragers van Over Bruggen en was Vlechtwerk een dag van verbroedering, verbinding, overeenkomsten en van heel veel plezier tussen en met mensen die elkaar in het dagelijks leven nauwelijks tegenkomen.

 

Studenten van ROC West uit Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en De Bildung Academie sloegen de handen ineen. Zondag 2 juli vond het festival VLECHTWERK plaats. Een festival dat in het teken stond van verbinding en Amsterdammerschap. Met muziek, cultuur, gezelligheid was het een fantastische dag om mee te maken. Kijk op social media voor meer foto’s en updates van dit festival en wie weet een terugkeer in 2018!

fullsizeoutput_b6f

17917817_322942571454788_4772009252914757691_o

url-en-studenten_vlechtwerk_

Contactgegevens

Bent u benieuwd naar het verloop van dit project? Heeft u ideeën, op- of aanmerkingen? Of wilt u dit project naar uw stad of dorp toe halen? Neem voor deze vragen dan contact op met overbruggen@debildungontwerpschool.nl