logo

Vacature – Campagne coördinator Over bruggen in Amsterdam (ObiA)

Functie | campagne coördinator
Plaats | Amsterdam
Omvang | 12 uur per week
Sluitingsdatum | 05/10/2018
Startdatum | oktober 2018 t/m januari 2019

Wat is ObiA?
Over bruggen in Amsterdam (ObiA) is een uniek onderwijsproject waarin we MBO, HBO en WO studenten samenbrengen. Vanaf februari 2019 gaan de studenten gedurende vijf maanden wekelijks met elkaar aan de slag om met en van elkaar te leren, verschillen te overbruggen en netwerken te verbinden. Dit doen we door de studenten hun eigen festival over verbinding en Amsterdammerschap te laten organiseren. Hierdoor verbinden we netwerken, stimuleren we talent en vormen we we een communities.

Waarom hebben we ObiA ontwikkeld?
Met dit project bieden wij een oplossing tegen de groeiende polarisatie, ongelijke kansen en segregatie binnen het Nederlandse onderwijs. Wij stimuleren verbinding en inclusiviteit tussen de studenten door ze in direct contact met elkaar, hun omgeving en de stad Amsterdam te brengen. Niet door te focussen op de verschillen, maar op de overeenkomsten, niet enkel door erover te praten maar juist door samen te doen.

Nu groeien we. En we zoeken jou!
Als campagne coördinator ben je verantwoordelijk voor het werven van 60 tot 90 geschikte studenten verdeeld over het hbo, mbo en wo. Dit doe je door contacten te leggen met verschillende onderwijsinstellingen en opleidingen. Je stelt een online en offline strategie op en voert deze uit. Daarnaast zorg je ervoor dat de studenten die zich hebben aangemeld, begeleid worden naar de kick-off van Over Bruggen in Amsterdam. Dit doe je door deze groep studenten actief te benaderen en te voorzien van alle belangrijke informatie. Als campagnecoördinator werk je in een klein team van 4 a 5 coördinatoren. Daarnaast werk je samen met je eigen team in het ontwikkelen en uitvoeren van het wervingsplan.

Wat vragen wij van jou;

 

  • Je bent zelfstandig, pro-actief, flexibel en resultaatgericht
  • Je kan goed leiding geven en het overzicht bewaren
  • Je bent goed in het leggen van nieuwe contacten en het opbouwen van relaties.
  • Een netwerk in amsterdamse mbo, hbo, wo onderwijsinstellingen is een pré
  • Je denkt creatief en oplossingsgericht

 

Wat bieden wij jou;

  • Werken aan en vanuit een ideaal in een warme organisatie
  • Hoge mate van zelfstandigheid
  • Veel ruimte voor creativiteit en ideeën
  • Aanboren van nieuwe netwerken

Lijkt dit jou leuk en zie jij jezelf deel uitmaken van ons team? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar  vacature@debildungacademie.nl ovv Coach coördinator

Ontstaan OBiA
In oktober 2016 is een groepje enthousiaste onderwijsvernieuwers bij elkaar gekomen vanuit een behoefte om meer samenwerking en verbinding te creëren tussen studenten vanuit het mbo, hbo en wo. Deze groepen hebben zelden contact binnen de studie context, terwijl zij later binnen de arbeidsmarkt wel samen gaan werken. Na een energieke brainstorm is het project Over Bruggen in Amsterdam ontstaan. Voor meer informatie kun je naar onze website www.debildungacademie.nl/bildung-overbruggen/