logo

Inschrijving masterjaar geopend!

Wie denk je wel niet dat je bent?
Hoe ben jij tot je studiekeuze gekomen?
Je ouders? Je vrienden? Of doe je gewoon maar iets?
Waarom studeer je eigenlijk? Voor een diploma? Voor het geld? Of omdat studeren nou eenmaal moet? 

Maar stel je nu eens voor dat studeren echt interessant zou zijn. Stel je eens voor dat er een éénjarige opleiding bestaat waarin je gaat ervaren wie jij nou eigenlijk bent en wat jou motiveert. Een master waar je leert je te verhouden tot de ander en de huidige complexe wereld, samen met experts uit alle hoeken van de samenleving, zoals de kunstwereld, het bedrijfsleven en de wetenschap. Een opleiding waarin je alles wat je geleerd hebt ook gaat vertalen in actie. Want wat heb je aan kleine of grote ideeën als je niet weet hoe je die in de wereld zet?  Zou dat bestaan?

Find out for yourself en kom naar de open avond van 4 april en/of 2 mei in FreedomLab.

De Bildung Academie – onderwijs van nu
Persoonlijk, actueel en ondernemend onderwijs

Ga voor meer informatie naar de pagina over het Bildung masterjaar