logo

Bildung-startsessie
Om adequaat ondersteuning te leveren als het gaat om het (door)ontwikkelen van eigen onderwijs, het ontwerpen van onderwijsprogramma’s of professionaliseringstrajecten voor docenten is het noodzakelijk zicht te krijgen op uw situatie. Elke organisatie werkt immers weer anders en overal zal Bildung net anders uitwerken. Daarom beginnen we graag met een kennismaking. Dit noemen we Bildung Start-sessies.  Hierin gaan we gezamenlijk uitkristalliseren op welke wijze eigentijdse Bildung een plaats kan innemen binnen uw onderwijspraktijk of instelling en onderwijskundige problematiek concreet oplost.
Dit doen we aan de hand van verschillende werkvormen, zoals wij deze in het onderwijs van De Bildung Academie ontwikkelen en hanteren. Voorafgaand aan de sessie stuurt u uw  uitdaging, vraag, idee of pijnpunt naar onze ontwerpers. Op grond hiervan stemmen we de precieze invulling van de Bildung Start Sessie samen af. Vervolgens komen onze ontwerpers naar u toe, of verwelkomen we u graag bij ons in Amsterdam.

Wat haalt u uit deze Bildung Start-sessie?

  • De bevlogenheid om inhoudelijk en praktisch verder met moderne Bildung aan de slag te gaan.
  • Een verscherpte en praktijkgerichte visie op eigentijdse Bildung als ideaal, methode en organisatiewijze.
  • Na de sessie heeft u de eerste stappen geïdentificeerd om tot de implementatie van Bildung in uw onderwijs & organisatie te komen.

Vraag een Bildung Start Sessie aan!

Naam*

Email*

Telefoon

Laat eventueel een bericht achter met voorkeursdata, onderwerp voor de Bildung Start Sessie of andere op- en aanmerkingen: