logo

Leertraject voor organisatie & professional (maandelijks)

07mei2018
07mei2019

Leren doe je een leven lang. Ook binnen een organisatie. Vanuit de bekwame onderwijskennis biedt De Bildung Academie leertrajecten aan voor organisaties. Enerzijds om werknemers te bekrachtigen in wie ze zijn en welke rol ze vervullen binnen de organisatie. Anderzijds om het lerende vermogen binnen de werkcultuur te bestendigen waardoor verantwoordelijkheid en motivatie onder werknemers zal toenemen. Bij een leertraject van De Bildung Academie staat relatie centraal. De verbinding met de eigen persoonlijke ontwikkeling, die binnen de organisatie gevonden kan worden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de verbinding tussen werknemers en de relatie met de organisatie en het gemeenschappelijke gedachtegoed of ideaal. Ruimte creëren voor relatie creëert meer gemotiveerde werknemers die uiteindelijk efficiënter hun werk kunnen en zullen doen.

Maatschappelijke structuren worden complexer, organisaties veranderen, sommige banen verdwijnen door automatisering en functies worden meer fluïde. Hoe heb je je als werknemer en als young professional te verhouden tot deze thematiek? Hoe kun je in een vloeibare samenleving je eigen menselijke kwaliteit bestendigen en inzetten in een organisatie op de manier die bij jou past?

Het loopbaan-programma van De Bildung Academie maakt je bewust van de processen die er spelen en motiveert je om actief keuzes te maken in je loopbaan carrière die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkelingspad én de organisatie of maatschappij waar je in beweegt.
Meer weten over dit traject? Vraag de brochure aan via hanna[at]debildungacademie.nl