logo

WORD LID VAN DE BILDUNG ACADEMIE

Begin 2015 richten wij, 40 docenten en studenten, bottom-up de Bildung Academie op. Onze missie: holistische ontwikkeling toegankelijk maken voor iedereen. In de afgelopen vier jaar hebben we aan meer dan 600 studenten en professionals Bildung diverse programma’s kunnen aanbieden en hebben we meer dan 20 (onderwijs)instellingen kunnen helpen met de integratie van Bildung in onderwijs en organisatie. Nu willen we door. Vanuit kracht en vanuit liefde. Ieder mens moet de mogelijkheid krijgen tot deze vorm van ontwikkeling. Met steun van u en jou kan dat. Dus word lid en bouw mee!

Wat krijg je als lid?

  • Positieve impact op de ontwikkeling van mensen. Samen bouwen we aan een wereld waar steeds meer mensen toegang krijgen tot Bildung!
  • 15% korting op onze programma’s (exclusief de Bildung Master, inclusief Congrestival)
  • Kosteloze deelname aan typische Bildung (avond)evenementen waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.
  • 50% korting op het bildung winterfeest en bildung zomerfeest. Dit zijn jaarfeesten waarbij de hele beweging wordt uitgenodigd om plezier te maken, elkaar weer te zien en te genieten van performances.
  • Vergroting van je netwerk: wij staan in verbinding met de (nieuwe) leiders van Nederland. Zowel corporate, universitair, de kunsten als overheid. Met meer dan 600 alumni, 600 (oud-)bouwers (vrijwilligers) en duizenden docenten wordt je onderdeel van een bijzondere beweging.
  • Je maakt onderdeel uit van het netwerk en krijgt -indien wenselijk – een vermelding op de website

Als je geen lid wilt worden, dan kun je ons ook helpen met een donatie. Dat kan met elk bedrag, en geheel anoniem.

Je kunt lid worden voor

€ 65,- per jaar (0,18 cent per dag)
€ 30,- per jaar voor studenten (0,08 cent per dag)
€ 550,- voor de rest van je leven

AANMELDENMichielTolmanvoorSSR-10

Michiel Tolman
Directeur – De Bildung Academie
06-43585085

“Wij geloven in de kracht en potentie van de mens en ervaren dagelijks in ons werk dat Bildung antwoorden en oplossingen biedt voor de hedendaagse persoonlijke en maatschappelijke uitdagingen. Dankzij jouw lidmaatschap wordt de Bildung Academie in staat gesteld meer mensen deze vorm van ontwikkeling te bieden. Laten we samen stappen zetten. Heb je vragen? Je kunt me altijd een email sturen via  michiel@debildungacademie.nl  Bedankt!”